Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Tarjous

  Harmaa REMU tyynypeti
  + ilmainen päällinen

  Pehmeä Remu koirantyyny mukautuu kehoon ja muodostaa miellyttävän kuopan. Kestävä sohvakankaasta valmistettu, vetoketjulla varustettu päällinen. Kolme eri kokoista tyynyä eri kokoisille koirille. Tyyny on täytetty paksulla täytteellä mikä takaa parhaimman mukavuuden koirallesi. Sisätyynyn täytteenä vaahtomuovirouhetta.
  Kaupanpäälle toinen Remu-päällinen helpottamaan pedin käyttöä esim. pesun aikana. Kampanjaväri beige ja harmaa. Tarjous voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

  Hinta alk. 59,00 
 • Tarjous

  Koiran lepopatja TESSU
  🎁 Ilmainen päällinen

  Puhdas, minimaalinen design yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin. Tämä koiran patja sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen!

  Lepopatjan päällinen on erittäin paksua ja kestävää, sohvissa käytettävää verhoilukangasta. Vetoketjulla varustettu päällinen on helposti irrotettava ja konepestävä 40 asteessa. Patjassa on erillinen sisätyyny, joka on jaettu osiin väliseinillä, jotta täyte pysyy paikallaan ja ryhdikkäänä. Sisätyynyn täytteenä on kimmoisa seos kuitua ja vaahtomuovirouhetta. Muhkean täytteen ansiosta koiran on miellyttävä makoilla kehoa tukevalla lepopatjalla. Valittavana neljä eri kokoa koirasi koon mukaisesti. 
  Kaupanpäälle toinen Tessu-päällinen helpottamaan pedin käyttöä esim. pesun aikana. Kampanjaväri harmaa+punainen, kampanjaerä saatavilla. Tarjous voimassa joulukuun lopuun tai niin kauan kuin tuotetta saatavilla.

  Hinta alk. 62,00 
 • Tarjous

  Pehmeä reunallinen koiranpeti – punainen PEPPI

  Koiranpeti on mukava ja paksusti pehmustettu. Minimalistinen ja moderni ilme sopii kauniisti kaikkiin koteihin. Sisätyyny on irrotettava ja koko pedin voi pestä 40°C-asteessa. Sopii kaikille pienille ja keskikokoisille koirille. Reunat antavat tukea kerällä nukkuvalle lemmikille sekä tarjoavat kyljellään nukkuvalle koiralle miellyttävän tyynyn.

   

  Hinta alk. 39,00 
 • Tarjous

  Reunallinen koiranpeti tuplapakkaus (musta – harmaa)

  Pedit on valmistettu kestävistä huonekalu- ja tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista. Tästä syystä kankaiden tekstuurit ja värisävyt voivat vaihdella. Sisätyyny on irrotettava ja koko pedin voi pestä 30°C-asteessa.

  Ulkomitat: 85 x 70 cm
  Sisämitat: 65 x 50 cm

   

  176,00  79,00