Koiran aktivointimatto

29,00 

Nuuskimismatto on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joten värivalikoima voi vaihdella.

Koko: 50 x 70 cm

Nuuskimismatto auttaa harjoittamaan sekä hajuaistia että aivotoimintaa ja hillitsemään ruokahalua. Samalla se on myös mukava alusta niin koirille kuin muillekin lemmikkieläimille.

Varastossa

Aktivointimaton kanssa koiralle voi tarjota mielekästä puuhaa etsimisen ja nuuskimisen parissa. Hauskaa ja helppoa aktivointia! Koiran mielialan ja keskittymiskyvyn parantamisen lisäksi lievittää koiran stressiä.

Aktivointimatto ehkäisee ruuan ahmimista

Liian nopeasti syövä koira voi hotkaista kokonaisen kupillisen ruokaa sekunneissa, pureskelematta. Koirat, jotka syövät liian nopeasti tai hotkivat ruokansa pureskelematta sitä kunnolla, voivat kärsiä ruoansulatusongelmista, oksentelusta tai jopa vakavista sairauksista, kuten vatsalaukunkiertymästä. Yksi tapa estää koiraasi ahmimasta kaikkea ruokaa samaan aikaan on muuttaa ruoan tarjoilutapaa. Piilota hapsujen juureen nameja ja anna koiran löytää nenän avulla aarteita!

Nuuhkintamatto sopii myös terapeuttiseen käyttötarkoitukseen ja kuntoharjoitteluun. Aktivointimatossa voit käyttää mitä tahansa herkkuja ja namipaloja.

 

 

Lisätiedot

Paino 2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiran aktivointimatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *