Moderni eristetty koirankoppi

795,00 

Kopissa on lämpöeristeenä Finnfoam®, pohjassa, seinissä sekä katossa 50 mm. Ulkolaudoituksena hienosahattu ulkoverhouslauta (UYL 20 x 137) ja sisällä 11mm OSB levyKoppi tulee asentaa aina maasta irti, aseta koppi esimerkiksi Leca® harkkojen päälle, näin kylmyys ei pääse siirtymään maasta suoraan koppiin.

Huopakatto koirankoppiin asennettuna antaa rakkaalle piharakennukselle viimeistellyn ilmeen. Samalla kunnolla tehty huopakatto suojelee rakennusta niin kosteudelta kuin auringonsäteiltäkin. Huopa on ekologinen ja kevyt katemateriaali, joka soveltuu mainiosti myös näihin rakennuksiin ja mattapintaisena se mukautuu hyvin ympäristöönsä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

    • 0 €

PINTAKÄSITTELY

Pigmentoidut puuöljyt

suojaavat lämpökäsiteltyä puuta tehokkaammin kuin värittömät käsittelyt. Pintakäsittely voidaan tehdä pigmentoidulla tuotteella, jolla saadaan mahdollisimman samansävyinen lopputulos kuin lämpökäsitelty puu. Lämpökäsitellylle puulle suositellaan sävyä 318R. Mitä peittävämpi eli väriltään syvempi pintakäsittely on, sitä enemmän se suojaa alla olevaa puuta.

Peittomaali

antaa lämpökäsitellylle puulle parhaimman suojan. Mitä enemmän pigmenttiä tuote sisältää, sitä pitempi on yleensä huoltoväli. Tällöin kuitenkin lämpökäsitellyn puun väri peittyy.

ULKOVERHOUSPANEELI

Lämpökäsitelty  puu on kaunis ja kestävä materiaali julkisivurakentamiseen.