Klarna Laskulla saat ostoksillesi 14 päivää maksuaikaa.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa, etkä tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Saat ostamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Saatuasi Klarna Laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Lue lisää Klarnan maksuehdoista.

Klarnan asiakaspalvelu auttaa kaikissa maksutapaan liittyvissä tilanteissa.

  • Avoinna arkisin klo 9:00 -18:00
  • Puhelinnumero 09 - 425 99 771
  • Sähköposti asiakas@klarna.fi

Korttimaksut ja verkkomaksu

Käytössäsi on suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet ja voit maksaa myös Visa ja MasterCard -luottokorteilla. Tuettuja palveluntarjoajia ovat: Nordea, Danske Bank , Osuuspankki, Aktia, S-Pankki ja Säästöpankki.

Suoritus näkyy välittömästi meillä. Helppo tapa maksaa tilaus, etkä joudu maksamaan maksutapalisää.

Heti tilauksen jättämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen verkkopankkiin. Rahan siirto tapahtuu heti. Voit maksaa myös tilisiirrolla, jolloin suoritus näkyy 1-2 pankkipäivän kuluessa. Saat tilisiirron maksutiedot pyydettäessä asiakaspalvelustamme sähköpostiisi.

Klarna joustava erämaksu

Klarnan joustavalla erämaksulla saat vaivattomasti maksuaikaa uusiin hankintoihin. Et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna joustava erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Saat ostokset aina 12 kuukauteen saakka vuosikorottomasti. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Lue lisää Klarna joustava erämaksusta.

Klarnan asiakaspalvelu auttaa kaikissa maksutapaan liittyvissä tilanteissa.

  • Avoinna arkisin klo 9:00 -18:00
  • Puhelinnumero 09 - 425 99 771
  • Sähköposti asiakas@klarna.fi

Klarna lasku

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Jotkut verkkokaupat myöntävät kuitenkin pidemmän maksuajan.

Laskultasi löydät kaikki tarvitsemasi maksutiedot: tilinumeron, eräpäivän sekä viitenumeron. Käytäthän maksaessasi aina laskun viitenumeroa. Näin varmistat, että maksusi kohdistuu oikealle laskulle. Koska kaikilla laskuillamme on oma viitenumeronsa, ei useampien laskujen maksaminen yhdellä viitenumerolla ole mahdollista.

Maksunsaaja: Klarna Bank Ab (publ)
Tilinumero: IBAN FI67 1820 3000 0195 21
BIC: NDEAFIHH

Jos et maksa laskuasi viimeistään eräpäivänä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen, kun laskun erääntymisestä on kulunut 14 päivää . Veloitamme maksumuistutuksesta 5 EUR sekä korkolain mukaista viivästyskorkoa viivästyneestä maksusta. Jos lasku on edelleen maksamatta maksumuistutuksen jälkeen, voimme siirtää laskun perintätoimisto Segorialle.

Verkkokaupasta riippuen laskusi lähetetään joko postitse, sähköpostitse tai paketin mukana ostohetkellä ilmoittamaasi osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Jos laskusi lähetetään postitse tai sähköpostitse, saatat saada laskun ennen tuotteiden toimitusta. Sinun ei tietenkään tarvitse maksaa, ennen kuin tuotteet on toimitettu sinulle. Kirjautumalla sisään voit helposti siirtää laskusi eräpäivää eteenpäin, jos tuotteitasi ei vielä ole toimitettu eräpäivän lähestyessä.

Jos et ole maksanut laskuasi eräpäivään mennessä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen, kun laskun erääntymisestä on kulunut 14 päivää. Veloitamme maksumuistutuksesta 5 EUR ja tämän lisäksi korkolain mukaista viivästyskorkoa. Muistathan, että maksun myöhästyessä sinun tulee maksaa muistutusmaksu ja kertynyt viivästyskorko, vaikka ehditkin jo maksaa laskusi, ennen kuin sait maksumuistutuksen. Voit helposti tarkistaa olemmeko vastaanottaneet suorituksesi kirjautumalla sisään tästä.

Tilaustasi koskeva lasku lähetetään, kun verkkokauppa on toimittanuttilauksesi. Lasku lähetetään sähköpostitse, postitse tai paketin mukana kaupasta riippuen.

Saatat vastaanottaa laskun jo ennen tilauksen saapumista, jos lasku lähetetään sähköpostitse tai postitse. Sinun ei tarvitse maksaa sitä ennen eräpäivää, vaan voit helposti siirtää eräpäivää jopa 10 päivällä, mikäli et ole vastaanottanut tilaustasi siihen mennessä.

Mikäli vastaanotit laskun sähköpostitse, voi kuitenkin kestää 24 tuntia ennen kuin se on saatavilla kirjautumalla sisään osoitteeseen klarna.fi

Voit hakea oikeutta maksaa laskusi erissä helposti kirjautumalla sisäänverkkosivuillemme tai Klarnan sovellukseen, mikäli verkkokauppa tarjoaa tätä maksuvaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit valita, maksatko ostoksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Voit perehtyä Klarnan luottoihin sovellettaviin yleisiin luottosopimusehtoihin täällä.

Jos tilaamiasi tuotteita ei vielä ole toimitettu eräpäivän lähestyessä, voit siirtää laskun eräpäivää kymmenellä päivällä kirjautumalla sisään tästä. Verkkosivuille kirjautumalla voit myös helposti hakea oikeutta maksaa lasku erissä joustavan erämaksun ehtojen mukaisesti, mikäli verkkokauppa tarjoaa tätä maksuvaihtoehtoa. Jos laskusi on jo erääntynyt, eräpäivää ei voi enää siirtää.

Kirjautumalla sisään Klarnan kotisivuille tästä voit helposti tarkistaa, onko laskusi jo maksettu. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää pankista riippuen useita päiviä. Saat aina sähköposti-ilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Lähetämme maksuvahvistusviestin laskulla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.