Miten REMU ja TESSU pedit eroavat toisistaan

TESSU ja REMU petejä on saatavilla useita eri kokoja, niin pienille, keskikokoisille kuin isoillekin koirille. Toisinaan, jos perheessä on useampi koira, haluavat ne nukkua yhdessä, joten isolle koiralle tarkoitettu peti on sopivan kokoinen myös esimerkiksi kahdelle keskikokoiselle koiralle. Peteihin on saatavilla myös erivärisiä vaihtopäällisiä, voit vaihtaa toisen päällisen tilalle kun toinen päällinen tarvitsee pesua, tai voit vaihtaa päällistä sisustuksen mukaan, esimerkiksi punainen päällinen jouluksi.

REMU perinteinen tyynyn mallinen reunaton koiranpeti

Meidän ensimmäinen tuote, joka sai inspiraationsa siitä ajatuksesta, että koirat hyvin usein haluavat maata sohvalla. Sohvaa on kuitenkin vaikea pitää puhtaana, joten helpompaa on, kun koiralla on oma peti, joka sen lisäksi, että se on koiralle mukava nukkumapaikka, sopii myös saumattomasti kodin muuhun sisustukseen. Saatavilla on skandinaaviseen kotiin sopivia värejä, kuten harmaa, musta ja beige.

Helposti irrotettava ja pesukoneessa pestävä päällinen

Peti on ulkoasultaan minimalistinen, siinä on helposti irrotettava päällinen, joka on helppo pitää puhtaana.

Pedin sisätyynyn täytteenä on silputtua vaahtomuovia, mikä tekee siitä koiralle miellyttävän ja pehmeän maata. Se myös antaa koiralle vapauden ’tehdä itselleen pedin’ omien mieltymystensä mukaisesti. REMU-petiä on saatavilla kolmessa eri koossa.

TESSU lepopatja on saatavilla neljä eri kokoa, joten jokaiselle perheen nelijalkaiselle löytyy varmasti oikean kokoinen peti. TESSU-pedin päällisessä on käytetty paksumpaa verhoilukangasta. Verrattuna REMU-petiin, TESSU on hieman jäykempi. Sisäpatja on jaettu kolmeen osioon, jotka pitävät täytettä enemmän paikallaan ja sen seurauksena peti pitää paremmin muotonsa. Täytteen materiaalin on käytetty silputtua vaahtomuovia sekä kuitua. Kestävyytensä ansiosta se sopii erityisesti raskaammille koiraroduille. TESSU-petiin on myös saatavilla enemmän vaihtoehtoja kuin REMU-petiin. Saatavilla on muun muassa TESSU Active päällisiä kirkkaammissa väreissä, kuten punainen ja keltainen. Tämän lisäksi tarjolla on myös keinonahkaisia TESSU-petejä, jotka valmistetaan asiakkaalle tilaustyönä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *