Eristetty koirankoppi | 130×90 cm

940,00 

Irrotettavan katon ansiosta on koirankoppi helppo puhdistaa. Sisätila on jaettu väliseinällä eteiseen ja makuutilaan. Kopin pohjassa on OSB levy minkä päälle on laitettu irrotettava solumuovialusta huopapinnoitteella. Tämä on oiva alusta lemmikille. Solumuovialusta huopapinnoitteella kuivuu nopeasti.

Kopissa on lämpöeristeenä Finnfoam®, pohjassa, seinissä sekä katossa 50 mm. Ulkolaudoituksena hienosahattu ulkoverhouslauta ja sisällä OSB3 levyKoppi tulee asentaa aina maasta irti, aseta koppi esimerkiksi Leca® harkkojen päälle, näin kylmyys ei pääse siirtymään maasta suoraan koppiin.

Huopakatto koirankoppiin asennettuna antaa rakkaalle piharakennukselle viimeistellyn ilmeen. Huopa on ekologinen ja kevyt katemateriaali, joka soveltuu mainiosti näihin rakennuksiin.

  • Peittomaali antaa lämpökäsitellylle puulle parhaimman suojan.

    Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus.

    *Katto- ja reunalistat jäävät vaaleat

Osasto:

Koirankopin mitat:

  • Välioven sisämitat leveys 31 cm, korkeus 42,5cm, välioven kynnys 20 cm
  • Sisäkorkeus edestä 68 cm ja takaa 55 cm
  • Tuulikaappi: 43cm x 78cm
  • Koppiosa: 69cm x 78cm
  • Väliseinän oviaukon mitat: leveys 31 cm, korkeus 42,5 cm ja kynnys 10 cm

 

ERITTÄIN KESTÄVÄ LÄMPÖALUSTA KOIRALLE

Kopin pohjaan on laitettu irrotettava solumuovialusta huopapinnoitteella. Koiran lämpöalusta on erittäin kestävä makuualusta koiralle. Makuualusta eristää lämpöä eikä kerää kosteutta. Makuualustan huopakangas on helppo puhdistaa esimerkiksi juuriharjalla, imurilla tai painepesurilla.

 

 

PINTAKÄSITTELY

Pigmentoidut puuöljyt

suojaavat lämpökäsiteltyä puuta tehokkaammin kuin värittömät käsittelyt. Pintakäsittely voidaan tehdä pigmentoidulla tuotteella.

Peittomaali

antaa lämpökäsitellylle puulle parhaimman suojan. Mitä enemmän pigmenttiä tuote sisältää, sitä pitempi on yleensä huoltoväli. Tällöin kuitenkin lämpökäsitellyn puun väri peittyy.

Lisätiedot

Pituus

140 cm, 160 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eristetty koirankoppi | 130×90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *