Iso koirankoppi kahdelle koiralle | 2150×975 cm

874,00 

Irrotettavan katon ansiosta on koirankoppi helppo puhdistaa. Sisätila on jaettu väliseinällä eteiseen ja makuutilaan. Kopin pohjassa on OSB levy minkä päälle on laitettu irrotettava solumuovialusta huopapinnoitteella. Tämä on oiva alusta lemmikille. Solumuovialusta huopapinnoitteella kuivuu nopeasti.

Kopissa on lämpöeristeenä Finnfoam®, pohjassa, seinissä sekä katossa 50 mm. Ulkolaudoituksena hienosahattu ulkoverhouslauta (UYL 20 x 137) ja sisällä 11mm OSB3 levyKoppi tulee asentaa aina maasta irti, aseta koppi esimerkiksi Leca® harkkojen päälle, näin kylmyys ei pääse siirtymään maasta suoraan koppiin.

Huopakatto koirankoppiin asennettuna antaa rakkaalle piharakennukselle viimeistellyn ilmeen. Huopa on ekologinen ja kevyt katemateriaali, joka soveltuu mainiosti näihin rakennuksiin.

PINTAKÄSITTELY

Pigmentoidut puuöljyt

suojaavat lämpökäsiteltyä puuta tehokkaammin kuin värittömät käsittelyt. Pintakäsittely voidaan tehdä pigmentoidulla tuotteella.

Peittomaali

antaa lämpökäsitellylle puulle parhaimman suojan. Mitä enemmän pigmenttiä tuote sisältää, sitä pitempi on yleensä huoltoväli. Tällöin kuitenkin lämpökäsitellyn puun väri peittyy.

iso lämpöeristetty koirankoppi kahdelle koiralle
Punainen koirankoppi, sama malli, mutta pidennetty versio. Tämä koirankoppi on 240 cm pitkä.
 • Peittomaali antaa lämpökäsitellylle puulle parhaimman suojan.

  • 0 €
  Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus.
  *Katto- ja reunalistat jäävät vaaleat
  • 0 €
  • 0 €
Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso koirankoppi kahdelle koiralle | 2150×975 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *